De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Spitskoolschotel
Omschrijving:
Spitskoolschotel
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

- 1 bakje tofu naturel (375 g, biologisch), in blokjes
- 100 ml woksaus zoete soja (flesje 175 ml)
- 300 g zilvervliesrijst (pak 400 g)
- 3 el olie
- 2 zoete uien, grof gesnipperd
- 500 g spitskool, in reepjes
- 2 bananen, in plakjes
- 50 g seroendeng (potje 100 g)

space
Bereiding:

Stap 1. Schep de tofublokjes in een schaal om met 2 el woksaus en laat ca. 15 min. staan. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de tofu droog met keukenpapier. Stap 2. Verhit de olie in een wok en bak de tofublokjes goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Roerbak in de olie de uisnippers goudbruin. Voeg de spitskool toe en laat al omscheppend wat slinken. Roer de rest van de woksaus erdoor en breng al omscheppend aan de kook. Schep op het laatste moment de banaan en de tofu erdoor. Stap 3. Verdeel de rijst over 4 diepe borden. Serveer met de gewokte kool en strooi de seroendeng erover.

space
 Categorie:  Groentegerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Laag Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid