De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Pasta met gehakt en Gouda
Omschrijving:
Pasta met gehakt en Gouda
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

tagliatelle 200 g
ui 1 st. groot (100 g)
bacon 100 g
250 g gemalen rundvlees
rood 200 g
250 ml melk
2 stuks eieren.
boter 20 g
gouda plakjes 150 g
1 eetlepel olijfolie
peterselie (gedroogd, in mijn geval) 1 eetlepel
rozemarijn (alle droge) 1 lepel
zout en peper

space
Bereiding:

Verwarm de oven op 180 graden Celsius. Zet meer water aan de kook, met een beetje zout in een pot. Breng tijdens het koken de pasta aan en kook de tijd die door de producent is aangegeven. Ondertussen, garneer in een koekepan de olie en de helft van de hoeveelheid boter. Bak de ui (snij kort) en voeg de kaizer (kleine blokjes) toe. Doe het vlees, meng goed, goed en zorg ervoor dat de stukjes vlees worden gescheiden met een lepel of een spatel. Zet een kop heet water en laat het 5-7 minuten sudderen. Roer van tijd tot tijd en, indien nodig, wat water. Ten slotte mag vlees met uien en gerookt niet "droog" maar sappig zijn. Doe de gedroogde greens (peterselie en rozemarijn), een beetje zout en peper, mix en zet het vuur uit.
Giet de gekookte pasta af. Eet met de resterende boter vier kleine potten met gratin. Verdeel de helft van de hoeveelheid pasta erin. Bedek met sappig vlees, gesneden tomaten en de rest van de pasta. Klop in een kom de eieren met de melk. Doe een beetje zout en peper en verdeel het mengsel in de vier gerechten. Bedek met Goudse plakjes en zet 20-25 minuten in de hete oven.
Laat je gratin een beetje 'ademen' voordat je hem aan tafel serveert

space
 Categorie:  Pasta Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid