De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Paprika gevuld met rijst en wortelen
Omschrijving:
Paprika gevuld met rijst en wortelen
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

paprika rood en / of groen 8 st.
uien 3 stuks. grote (350 g)
wortelen 2 tot 3 stuks. (100 g)
rondkorrelige rijst 250 g
zonnebloemolie 4 eetlepels
bloem 1 theelepel
1 theelepel suiker
bouillon 2 eetlepels (100 g)
groene peterselie en dille
zout en peper

space
Bereiding:

Snijd de ui fijn.Verhit in een pan 3 eetlepels olie.Bak de ui een paar minuten.Voeg de wortel gesneden in hele kleine stukjes..Naar 3 min,voeg rijst,en naar nog 3 minuten,voeg 250 ml heet water.Laat het kooken tot de rijst begint te zwellen.Roer af en toe en voeg nog heet water als het nodig is.Voeg de bouillon en fijn gehakte kruiden.Naar 3 min,breng op smaak met peper en zout,zet vuur uit en zet oven aan op 180 gr.Laat het mengsel afkoelen en maak intussen de paprikas schoon van binnen.Vul de paprikas met de rijst mengsel.Als ze vol zijn je kan een tomaat plakje als deksel erop zetten.In een pan verhit de olie,voeg bloem en laat een beetje bakken tot het bruin begint te worden,voeg dan bouillon.Meng goed,voeg suiker en warm water tot je een sous als room krijg.Giet de saus over de paprikas,bedek met aluminiumfolie en zet in de oven voor 1 uur.Naar deze tijd verwijder de aluminium folie en laat nog 20-25 min in de oven.Serveer warm of koud met vers gehakte petersilie erop.

space
 Categorie:  Groentegerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid