De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Marlenka
Omschrijving:
Marlenka
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

Ingrediënten vellen

250 g suiker
80 gr boter / margarine
2 eieren
5 eetlepels melk
3 eetlepels honing
1 eetlepel cacao
600 gr bloem
1 theelepel bicarbonaat

Ingrediënten voor room

2 eieren
30 g honing
60 g boter
230 ml gecondenseerde melk
150 g noten / amandelen / pinda

Ingrediënten voor glazuur

75 g chocolade
25 gr boter

space
Bereiding:

Meng bloem met bakpoeder.De rest van ingredienten doen we in een stoombad,tot we een gladde massa hebben.Neem van het vuur,laat licht afkoelen,voeg de bloem toe en kneed tot een deeg.Vergelijk in 5 gelijke delen en bak ze een naar en op de achterkant van een ovenlade,die eerder gezalfd is met olie en bestrooid met bloem.Het bakken van deeg duur ongeveer 15 min.Als alle delen zijn gebakken maken we de creme.Smelt boter,en giet over de eieren die gemixt zijn.Voeg de gecondenseerde melk en zet op laag vuur.Laat sudderen onder voortdurend roeren tot het dik wordt.Verdeel de creme in 4 en vul de vellen,strooi notjes over elke laag creme,Je kan ook met kokos stooien en chocolade glazuur.Laat een nacht rusten en de volgende dagen zijn de vellen zacht dus snijden in vormpjes en eten.

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 dag of meer Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid