De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Kiss Gebak
Omschrijving:
Kiss Gebak
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

         Vellen (bedragen sloot voor 4 vellen)
     4 eieren
     200 olie
     200 suiker
     400 melk
     440 bloem
     1 bakpoeder
     4 eetlepels cacao
         Creme:
     2 aardbei pudding
     600 ml melk
     300 suiker
     500 room,
2 eetlepels suiker
     2 crème verharder
          Glazuur:
     300 g melkchocolade
     60 ml melk
          Decor:
     goud en zilver hagelslag

space
Bereiding:

Vellen :Mix eieren met suiker,voeg beetje bij beetje olie,tot het een dikke pasta wordt. Voeg melk toe en mix. Meng bloem met bakpoeder en cacao en voeg dat aan de eieren. Deel in 4.Kleed een ovenschaal met bakpapier,zet in de eerste deel,uniform en bak 15-20 minuten op 160 graad. Doe het zelfde met de andere 3 delen.

Creme :Zet 500 ml melk op vuur met suiker. De pudding poeder wordt het in melk opgelost,dan wordt aan de pudding toegevoegd,Laat het afkoelen. Maak de slagroom waar 2 eetlepels suiker worden toegevoegd. De aardbeien pudding wordt gemengd aan de slagroom.

Glazuur :Breek de chocoladen in stukken en zet in melk op laag vuur tot opgelost is. Laat het een beetje afkoelen en dan verdeel op het laatste vel.

Verdeel de creme in 3. Neem een vel, verdeel erop een deel van de creme,zet een tweede vel erop, dan creme,en zo verder tot je klaar bent. Op de vierde vel doe je het glazuur erop. Laat het afkoelen en snijd.

 

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid