De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Kip Teryaki in de oven
Omschrijving:
Kip Teryaki in de oven
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 eetlepel maïszetmeel
     1 eetlepel koud water
100 g suiker
 120 ml sojasaus
     60 ml cider
     1 teentje knoflook, goed geplet
     1/2 theelepel gemberpoeder
     1/4 theelepel zwarte peper, gemalen
     12 kippenpoten zonder huid

space
Bereiding:

Meng in een sauspot het zetmeel, water, suiker, sojasaus, azijn, knoflook, gember en zwarte peper. Meng goed tot ze gehomogeniseerd zijn en laat ze koken onder een kleine hitte, onder voortdurend roeren, om kleven te voorkomen. Laat de saus op het vuur liggen tot hij dikker wordt.
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
Voeg de kip toe in een lege pan. Bestrijk de saus met de voorbereide saus, draai hem aan de andere kant en herhaal de procedure. Giet de rest van de saus er overheen en zorg ervoor dat het gelijk verdeeld wordt.
Bak de kip 30 minuten, draai dan de pulp aan de andere kant en bak 30 minuten.

space
 Categorie:  Kipgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid