De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Kip met champignons en rode wijn
Omschrijving:
Kip met champignons en rode wijn
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 kipfilet
boter 30 g
olijfolie 30 ml
1 groote ui
bloem 1 theelepel
onmiddellijke kippenbouillon 300 ml
100 ml witte wijn
rode 3 stuks.
mix van champignons 400 g
zout, peper, laurier, tijm

space
Bereiding:

Zet de derde van boter en 15 ml olijfolie in een pan.Bak de ui gehakt,voeg tijm en laurier toe en roer goed.Strooi een theelepel bloem en blijf roeren,tot het goudbruin wordt.Voeg kippenbouillin en witte wijn.Plaats de gesneden tomaten en bak op matig vuur 5-7 min.Als de tomaten zacht zijn,zet het vuur uit,verwijder laurier blaadjes en laat een beetje afkoelen,zo langs als het duurt om de mengsel door de blender te geven.Zet de saus apart.Bak de chsmpignons 4-5 min,en plaats daarna op een bord.In hetzelfde boter bak de kip reepjes.Op de kip voeg de champignons en wijn saus,meng voorzichtig en laat zachtjes sudderen 4-5 min.

Serveer warm,met aardappelenpuree of met een sneetje brood.

space
 Categorie:  Kipgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid