De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Kip in glazuur
Omschrijving:
Kip in glazuur
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

600 g kippenborst
2 eetlepels olijfolie
200 ml zoete witte wijn
50 ml water
2 teentjes knoflook
1 eetlepel sojasaus
zout en peper

Glazuur

250 ml zoete witte wijn
1 l sojasaus
1 lg honing
1 liter suikerbruinpoeder
1 g water
1 pond mosterd bonen
1/2 liter tijm
1/2 liter zalf
2 teentjes
2 teentjes knoflook

space
Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 200 ° C.
2. Plaats de olie op een hete pan.
3. Was de kipfilet, droog het met een papieren servet, kruid het met zout, peper en zet het in de pan met olie gedurende 5 minuten aan beide kanten om te dwalen.
4. Breng de kipfilet over in een schaal met wijn, water, sojasaus en gemalen onreine knoflook. Bedek het dienblad met een aluminiumfolie en plaats het gedurende 10-15 minuten in de oven.
5. Glazuur wordt bereid door alle ingrediënten in een antikleef kookgerei te mengen (behalve knoflook, deze keer geplet en geschild, in de laatste 5 minuten toe te voegen). We laten het vuur naar rechts tot de vloeistof afneemt en dikker worden (~ 8-10 minuten).
6. Haal de schaal uit de oven, giet de folie erover, vet de kipfilet in met het glazuur en plaats de rest van het glazuur in de pan met 2-3 liter water. Plaats het dienblad 10 minuten in de oven op 210-220 ° C en zorg ervoor dat we elke 3 minuten de glazuurkist in de pan verwijderen en opnieuw vullen.

space
 Categorie:  Kipgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  Meer dan 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid